Bestel de Bon 'Water & Bos', een cadeau voor onze planeet

Zoek je een origineel cadeau voor kerst of oudejaar? Dan hebben we iets leuks in de aanbieding: de Bon ‘Water & Bos’! Met deze bon doe je je donatie aan iemand cadeau. Doe je liever een gift zonder een Bon 'Water & Bos' te ontvangen? Dat kan ook uiteraard!

Met een gift van 40 euro planten we 40 bomen in Oeganda, rond de stad Fort Portal. Elke andere gift is uiteraard bijzonder welkom: met 75 euro planten we 75 bomen; met 150 euro planten we 150 bomen... Met een deel van je gift zorg je ook voor drinkwater in Oeganda én je steunt er onze samenwerking met Natuurpunt mee, voor stedelijke wetlands in Vlaanderen. Lees hier meer over al het moois dat we dankzij jouw gift realiseren!

Hoe bestel je de Bon 'Water & Bos'? Eenvoudig! 

  • Online, op deze pagina! Vink hieronder aan: “Ja, ik wil een Bon ‘Water & Bos’!” 
  • Of schrijf over op BE22 5230 8036 1747, met mededeling “JFW21 Bon”.
  • Aanbod geldig voor donaties vanaf 40 euro en ontvangen vóór 20 december 2021.
  • Levering: 5 werkdagen. (Laatste levering op 23-12-2021 voor giften ontvangen op 20-12-2021. Deze laatste exemplaren versturen we met een Prior-verzending). 
  • We versturen de Bon ‘Water & Bos’ naar de persoon die hem aankoopt.
  • Wil je meerdere Bonnen ontvangen? Laat weten hoeveel je er wil via bon [at] joinforwater.be; of vermeld het in de mededeling bij de overschrijving, bv "JFW21 Bon 5 stuks"
  • Andere vragen? Neem contact op: bon [at] joinforwater.be.

Fiscaal attest

Voor giften vanaf 40 euro per jaar krijg je in de maand maart een fiscaal attest, waarmee je 45% van je donatie terugkrijgt via de belastingen. Je gift van bijvoorbeeld 100 euro kost je dus slechts 55 euro. 

Gift zonder Bon 'Water & Bos'?

Doe je liever een gift zonder daarvoor een Bon 'Water & Bos' te ontvangen? Dat kan ook natuurlijk. Elke gift, groot of klein, is heel erg welkom. 

Je bijdrage wordt goed besteed. Lees meer over ons financieel beheer.

Als je via deze pagina een gift overmaakt, hebben we je e-mailadres nodig om een bevestigingsmail te sturen. De adresgegevens hebben we nodig voor de verwerking van je gift en de aanmaak van het fiscaal attest. Het fiscaal attest wordt verstuurd in de maand maart.

BELANGRIJK: je kan je betaling doen met Maestro, VISA en Mastercard. Voor Maestro hoef je op de volgende pagina de CVC-kaartcode niet in te vullen, je mag dit veld negeren. Bedankt voor je gift!