"Vroeger was ik 2,5 uur onderweg om water te halen. Vandaag amper 5 minuten."

Het leven van Viviane Konvi (foto) uit Benin veranderde drastisch. Ze hoeft niet meer om 5u op te staan en kilometers te stappen om water te halen, want de pomp staat vlak bij haar woning. Ze heeft nu tijd om haar landbouwproducten te verwerken en haar kleine baby te verzorgen. Haar gezin is niet meer om de haverklap ziek. Bekijk hier het fotoverhaal van Viviane.

Wereldwaterdag

Op 22 maart is het Wereldwaterdag. Een moment om stil te staan bij ons kostbare blauwe goud. Drinkbaar water is een mensenrecht, maar voor miljoenen mensen nog een verre droom.

Deze Wereldwaterdag willen we water dichtbij brengen voor 1.000 gezinnen. Met 50 euro geeft u een gezin van 5 personen drinkbaar water. Elke andere gift is bijzonder welkom!

Fiscaal attest

Voor giften vanaf 40 euro per jaar krijgt u een fiscaal attest, waarmee u 45% van uw donatie terugkrijgt via de belastingen. Uw gift van bijvoorbeeld 100 euro kost u dus slechts 55 euro. Het fiscaal attest ontvangt u in de maand maart van het volgende kalenderjaar. 

Uw bijdrage wordt goed besteed. Lees meer over ons financieel beheer.

Als u via deze pagina een gift overmaakt, hebben we uw e-mailadres nodig om een bevestigingsmail te sturen. De adresgegevens hebben we nodig voor de verwerking van uw gift en de aanmaak van het fiscaal attest. Het fiscaal attest wordt verstuurd in de maand maart.

BELANGRIJK: u kan uw betaling doen met Maestro, VISA en Mastercard. Voor Maestro hoeft u op de volgende pagina de CVC-kaartcode niet in te vullen, u mag dit veld negeren. Bedankt voor uw gift!

Follow
us